Home

Locatie

Spullen aanmelden

Contact
 

 

ZONDAG 29 September 2019 - 10:00-14:30u


TERREIN GROEP JUMBO GROENEWEGEN BV

MIERLOSEWEG 244, HELMOND

 

Op zondag 29 mei is het zover: de achtste editie van de Tweedehandsmarkt van Scouting Mierlo-Hout. Tijdens deze dag zal het Jumbo-Groenewegen terrein aan de Mierloseweg 244 omgetoverd worden tot een heus marktterrein waar de Scoutingvrijwilligers mooie tweedehands spullen verkopen uit 1001 categorieŽn. Van boeken, kleding en elektronica, tot meubels, huishoudelijke apparatuur en glaswerk.

 

Heeft u zin om rond te snuffelen tussen allerlei leuke spulletjes, bent u op zoek naar dat ene stuk dat ontbreekt in uw verzameling of heeft u gewoon zin om een hapje of drankje te nuttigen op ons gezellige terras? Kom dan op 29 September tussen 10:00 en 14:30u naar onze Tweedehandsmarkt.

 

De entree bedraagt slechts 1,50 euro per persoon en de opbrengst komt volledig ten goede aan de activiteiten van onze jeugdleden. Tot ziens op 29 September!

 

Het is niet mogelijk om als externe partij kramen te huren of spullen aan te bieden tijdens de Tweedehandsmarkt. Alle spullen worden door Scouting Mierlo-Hout zelf verzameld en verkocht.

 

 
     

Reclame: Koopzondagen.NET

 
 
 

De Tweedehandsmarkt wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsoren: